Patrick J. Morrison
Patrick J. MorrisonÍró
A nevem Bukros Zsolt, 1971. augusztus 1-én születtem, és nagyjából tizenkét éves korom óta foglalkozom írással. Jelenleg a fiatalabb korosztálynak írok kilencévestől tizenkét éves korig egy steampunk időutazós sorozatot, de a visszajelzések alapján az idősebbeknek is tetszik. Perpillanat egy önálló, steampunk, young adult, fantasy regényen dolgozom. Főzsánerem a sci-fi, de fantasy, történelmi, bűnügyi témákkal kapcsolatban sem érzek ellenszenvet, meséket is szívesen írok, és valamikor horrorban is szeretném kipróbálni magam.
A legbüszkébb a Főnix Könyvműhelynél megjelent két Patrick J. Morrison álnéven írt regényemre, a Holló hatalmábanra és a Monarchia markábanra vagyok, amelyek a Nostradamus Levelei sorozat első és második része, illetve a Pokoli teremtmények, ördögi szerkezetek antológiában publikált novellámra, az: Aki késik, az nem múlik című történetre.

Ezen kívül örülök neki, hogy megjelenhettem az Ad Astra Falak mögött a világ sci-fi antológiájában, illetve a Tuan, Az oligarcha vérvonala című válogatásában, amelyben enyém a címadó novella, illetve egy Mickey Longgal közösen írt novellával is szerepelek benne, aki amúgy szintén főnixes író. Ezeken kívül szerepeltem egy misztikus novellával az IPM-ben, egy mesével a Kárpátok kincse mese antológiában, egy történelmi novellával, A gyámmal a Histórium, Sár,vér, levendula válogatásában, a Lidércfény Simagöröngyösi zombi apokalipszis antológiájában három sztorival, a Kimte Pillantás a pokolban, antológiájában, jó néhány sci-fivel az Új Galaxisban, mindenfélével a Meztelen ügynök magazinban és egy novellával a Spiritart, Kalandok és kalandozók antológiájában.

Azért tartom fontosnak a találkozást az olvasóimmal, mert rettenetesen kíváncsi vagyok rájuk, és mert szerintem az Olvasónál nincs fontosabb.