Urotrin átverés.

urotrin átverés

Rizner József Életmód 0 Most megint a prosztata betegségben szenvedők a célpont, de megjelent a szívbetegek gyógyszere is. Az elmúlt év novembere után ismét felbukkant az interneten a prosztata megbetegedések kezelésének csodaszere. Vigyázzunk az internetes hirdetésekre, mert átverések, mint ez is. Honnan lehet felismerni a csalásokat?

urotrin átverés

Sokszor valamelyik ismert lap fejlécét, logóját használják fel. Legutóbb az Indexét Ha valaki figyelmes, rájön, hogy az valójában nem az ismert újság profilja.

urotrin átverés

Nem stimmelnek a témák, s az oldal alján sincsenek ott az újság valódi információi. Mindég hivatkoznak a Magyar Urológiai Társaságra, s pofátlan módon a tagok fényképét is felhasználják.

Urotrin Vélemények - Urotrin Használati Utasítás

Fontos ezért leellenőrizni a társaság honlapján, hogy ez valóban igaz hír-e, van-e szerepük a csodaszer kifejlesztésében, ajánlásában.? Ugyan így kell eljárni, amikor egyetemekre hivatkoznak, urotrin átverés oktatók képét felhasználva.

urotrin átverés

Mindkét esetben a Semmelweis Egyetemet és oktatóit használják fel. Megrendeléskor átváltanak másik oldalra ez már gyanússá kell hogy váljon, mert bármelyik webáruháznak a saját weboldalán tudják leadni a megrendelést.

urotrin átverés

S nincsenek ott a weboldal alján a legfontosabb információk: Cégnév, elérhetőség, cím, stb. Mind az egyetem, mind az urológiai társaság feljelentést tett, figyelmeztetést adott ki, de az átverés szekere ennek ellenére dübörög.

urotrin átverés

Olvassa el is