Prosztata népek

Alsógatyák titkai. 4.rész: A prosztata ugye nem hibás? - ZÁKÁNY FITNESS

Az amerikai sztár reméli, a küzdelme erőt ad majd másoknak.

Prosztata népek classification of prostate cancer

Nem tudtam mi fog történni, nagyon féltem — nyilatkozta a most ötvenéves Ben Stiller. A színész Howard Stern rádióműsorában beszélt először arról, hogy két évvel ezelőtt prosztatarákot diagnosztizáltak nála.

Prosztata népek A prostatitis miatt szívprobléma lehet

Nem voltak panaszai, családjában sem fordult elő ez a betegség, de belgyógyásza javaslatára csináltatott egy úgynevezett PSA-tesztet. Ennek nem lett jó eredménye, így urológushoz küldték, majd egy MRI-vizsgálat és egy biopszia után közölték vele, hogy prosztatarákja van, ráadásul annak is egy Prosztata népek változata támadta meg a szervezetét.

Prosztata népek Prostatitis mint a segítség

Az operációra két hónapot kellett várnia, de a műtét sikeres volt, azóta pedig tünetmentes. Félévente kell kontrollra járnia, ilyenkor végzik el nála az újabb PSA-teszteket.

Prosztata népek Krónikus prostatitis Folk Recedies Vélemények

A színész szerint a betegség korai felismerése mentette meg az életét. A prosztatarák a férfiak második leggyakoribb prostatitis és súlya megbetegedése, a halálozási okok listáján pedig a tüdőrák után a második helyen áll.

Prosztata népek emelkedett psa érték okai

Az Emmy-díjas színész azért vállalkozott arra, hogy a prosztatarákjáról beszéljen, mert úgy érzi, ezzel erőt adhat másoknak.

Stiller azt javasolja minden férfinak, hogy rendszeresen járjanak el szűrővizsgálatokra, hiszen az időben észrevett daganat nagyobb eséllyel gyógyítható.

Prosztata népek Kashtan Prostatitis

Olvassa el is