Prostatitis lézer. Étrend prosztatitisz és cystitis kezelésére

A lézer kezeli a prosztatitist?

Szigorú beszerzési iránymutatásunk van, és csak a jó hírű média oldalakhoz, az akadémiai kutatóintézetekhez és, ha lehetséges, orvosilag felülvizsgált tanulmányokhoz kapcsolódik.

Ne feledje, hogy a zárójelben [1], [2] stb. Szereplő számok ezekre a tanulmányokra kattintható linkek. Kombinálják a különböző patogenetikai folyamatok tulajdonságait a lézerterápia. Az alacsony intenzitású lézersugárzást LLLI óta alkalmazzák az orvostudományban, és azóta ez a rendkívül hatásos, sokoldalú expozíciós módszer szokatlanul széles alkalmazást talál. Terápiás célokra lézersugárzást alkalmaznak a kék, zöld, vörös és közeli infravörös spektrumtartományban, 0,1 μm hullámhosszon.

A legszélesebb körben használt lézerek hullámhossza 0,63 mm jellemzően hélium-neon és 0,1 mikron jellemzően, félvezető GaAsamelynek nagyobb behatolási mélység. Számos hazai és külföldi művek kimutatták a LIL kimerült fájdalomcsillapító hatását, a gyulladásgátló és antioxidáns hatásokat. A lézerterápia bioenergetikai stimuláló, immunhiányos, deszenzitizáló hatással Prostatitis lézer, serkenti a javító folyamatokat, javítja a mikrocirkulációt, csökkenti a szövetek ödémáját. A LILS, neuroleptikus és méregtelenítő hatások hipotenzív és vizelethajtó hatásait ismertetik.

A NILI csökkenti a fehérje elvesztését a vizeletben, megakadályozza a túlzott hegesedést. Nagyon fontos az NLI utóhatás jelensége, amely 1, hónappal a lézerterápia befejezése után biztosítja a hatás megnyúlását. Ugyanakkor bebizonyosodott, hogy az NLI folyamatos dózisú hatása megfelelő dózisokban nem károsítja Prostatitis lézer szerv szövetét, bár az impulzus lézerekre vonatkozó információ ellentmondásos. Annak tisztázása végrehajtási Prostatitis lézer néhány biológiai és terápiás hatásai alacsony intenzitású lézerfényt hullámhosszúságú 0,63 és 0,8 mikrontöbb munka mind ebben az országban és külföldön.

Mikor beszélünk krónikus prosztatagyulladásról?

MA Berglezov et al. A szerzők úgy vélték, hogy az NLLI végrehajtásának mechanizmusát és működésének sajátosságát az egész szervezet különböző szintjein kell figyelembe venni: szubcelluláris, celluláris, szövet, szisztémás, organizmusos. Specifikus hatásának lézersugárzás határozza meg a hatást a működési kapcsolat patogenezisében, majd a Futtatás genetikailag meghatározott helyreállítási folyamatok sanogenesis. Bizonyos paraméterek LILR működik az inger okozó nem specifikus adaptáció reakciót.

Ebben az esetben a megvalósítás közvetett módon történik a szabályozás központi mechanizmusain keresztül. VI Yeliseyenko Prostatitis lézer al. Hatása alatt LLLT is előfordul megváltozását konformációs tulajdonságainak hemoglobin annak átmenet dezoxi hogy oksiformu, amelyben az kapcsolatban oxigénnel instabillá válik, amely megkönnyíti az átmenetet Prostatitis lézer utóbbi szövetben.

A lézer kezeli a prosztatitist?

Aktiválása a mikrocirkuláció, és így a exudatív folyamatok után az első ülés a lézeres kezelés RT vezet romló klinikai megnyilvánulásai különböző kóros folyamatok. Azonban, miután a harmadik ülés lézeres kezelés egy redukció következik exudatív fázisában a gyulladás és a aktiválása Prostatitis lézer rendszer elemeinek a mononukleáris fagociták, ami a kezdete a proliferatív fázis aktív-képződéssel járó gyulladás granulációs szövet területén patológiás Nidus.

A szerző megállapította, hogy a hatások a LLLT piros sáv a szövet közvetlenül besugározzuk, rovására a rezonancia adszorpciós specifikus membrán-photoacceptor körében gemosoderzhaschih enzimek - kataláz. Ennek eredményeként, van egy változás mikronagreva szöveti lipid szerkezetet a sejtmembránok, ami egy fizikai és kémiai Prostatitis lézer a kialakulását a nem-specifikus reakciók besugárzott szövet és szervezet egésze.

Prosztatagyulladás és adenoma kezelése izraeli készülékek

A terápiás hatás a LLLT keresztül hajtja végre a helyi folyamatokat a szövetekben elnyeli a sugárzás energiája az első helyen - aktiválása regionális hemodinamika.

Befolyásolja LLLT beleértve reflexzónák megváltoztatja a bioaktív anyagokat a szövetekben és a vérben, ami maga után vonja a változás a közvetítő és endokrin humorális szabályozás egységek.

A prosztatitis jelei és okai Recept gyertyák propolis- el a prosztatitisből

Helyreállítva a szimpatikus-mellékvese rendszer és a mellékvese glükokortikoid funkciót elnyomott patológiás folyamat, lehetőség van arra, hogy gyengítse a tevékenység a gyulladásos folyamat, serkentik a szövetek tropizmusa, koordinálja az értónus szabályozásában. GR Mostovnikovaisoavt. A molekuláris oxigén védő hatása annak köszönhető, hogy részt vesz Prostatitis lézer biomolekulák térbeli szerkezetének fenntartásáért felelős gyenge kötések kialakulásában.

A molekuláris oxigén egyensúlyi komplexeinek kialakulását a biomolekulákkal a spektrális-lumineszcens jellemzők változása jelzi. Mavlyan-Khojayev és társszerzők véleménye szerint. A sejtek ultrastrukturális átrendeződése, ami a sajátos funkciók intenzifikálásáról szól.

Az endoplazmatikus retikulum térfogata és a fibroblasztok Golgi komplexje nő, a kollagénképződés megnő.

Stressz a prostatitis alatt ivóvíz a prosztatitisből

A mikroorganizmusok és a katabolizmus termékeinek fagocita befogásának aktivitása nő, Prostatitis lézer phagoszómák száma és a lizoszómához hasonló alakzatok növekednek a citoplazmában. A hízósejtekben, az eozinofilekben és Prostatitis lézer plazmasejtekben fokozódik a szekréció és a heteroszintézishez kapcsolódó intracelluláris szerkezetek növekedése. YI Greenstein a mechanizmus biológiai és terápiás hatásai alacsony intenzitású lézer endovaszkuláris jegyezni következő tényezők: gátlás giperlipoperoksidatsii, aktiválását antioxidáns enzimek, ami a helyreállítása morfológiai és funkcionális állapotban a biológiai membránok.

Ezt támasztja alá az a normalizációs spektrumát membránlipidek, javítja az anyagok szállítását a membránon keresztül, és növeli a membrán receptor aktivitást. Jelentős mikrocirkuláció javulása figyelhető meg, elsősorban azáltal, hogy javítja a képességét, a vörösvértestek deformációja, mérsékelt, antikoaguláns és a moduláló hatása a hang a artériák Krónikus prosztatitis 3v vénák.

GE Brill et al. Mivel a nucleolus az RNS-szintézis helyszíne, a nukleoláris szervező funkcionális aktivitásának növelése előfeltételei a fehérje bioszintézisének növeléséhez a sejtben.

Ismeretes, hogy a hízósejtek fontos szabályozói a szöveti metabolizmus és homeosztázis mikrokeringési állapotban miatt képes szintetizálni, tárolására és engedje a környezetbe történő, biológiailag aktív anyagok. STB Romanova és G. Brill megállapította, hogy a hatások a He-Ne lézersugárzást a folyamat alkotó stresszválasz stabilizáló hatása van a hízósejtek, gátolják azok degranulációját és a felszabadulását biológiailag aktív anyagok.

VF Novikov az állati sejt diszpergált érzékenységét vette át fényenergia hatására. A szerző úgy vélte, hogy a konkrét morfológiai elfogadó fényforrás keresésének Prostatitis lézer nem bizonyulnak meggyőzőnek. Összefoglalva, meg kell jegyezni, egymásnak ellentmondó nézetek kutatók a hatásmechanizmusa LLLT, ami azt jelzi, hiányzik a pontos ismerete a mechanizmus a jelenlegi fejlődési szakaszában a tudomány.

Részletek ap prostatitis 20 vélemény

Mindazonáltal a lézerterápia empirikus alkalmazása jól igazolta ezt a módszert számos orvosi területen. A lézeres terápiát széles körben használják az urológiában is.

Az urológiai betegek intravaszkuláris, transzkután és extracorporalis besugárzása He-Ne lézerrel történik. Ugyanakkor a beteg hőmérsékletét csökkentik, antipszichotikus és fájdalomcsillapító hatású, csökkenti a leukocita indexe intoxikáció, csökkentése középső molekulák a vérben és növekedett a koncentrációját a vizeletben, amely azt jelzi, növekedését a kiosztási vesék és csökkenti a mérgezés.

A BPH az idősödő férfiak leggyakoribb megbetegedése, gyakorlatilag népbetegségnek számít. Tisztelt Páciensünk! Amennyiben a hűtött prosztata-termoterápia TUMT kezelés iránt érdeklődik, lehetősége van szakorvosainkkal előzetes konzultációt folytatni, amely során meg tudjuk állapítani, hogy az Ön esetében valószínűsíthetően hatékony ill. A BPH okozta panaszok az esetek jelentős részében gyógyszeresen jól kezelhetők. A súlyosabb, gyógyszeres kezelésre nem reagáló esetekben azonban műtéti beavatkozás válik szükségessé, a prosztata adenoma eltávolítása.

A lézerterápia megkülönböztetett hipoproteinuriás hatása, immunmoduláló és biostimuláló hatása Avdoshin VP, Andryukhin MI, rögzített. IM Korochkin et al. A He-Ne lézeres kezeléssel vegyes és nephrotikus nephritis formában szenvedő betegeknél hipotenzív és vizelethajtó klinikai hatásokat figyeltek meg, valamint nőtt a fibrinolitikus aktivitás.

A He-Ne lézersugárzás lehetővé tette a korai patogenetikai terápia glükokortikoidok, citosztatikus, hipotenzív és vizelethajtó gyógyszerek refrakterességét.

a krónikus prosztatagyulladás jelei A fibrózis eltávolítása a prosztatából

OBLoran et al. VE Rodoman et al. A lézerterápia előmozdítja a gyógyszerek hatásának meghosszabbítását és azok potencírozását.

Krónikus prosztatagyulladás kezelése - Istenhegyi Magánklinika

Jó eredményeket ért el M. Arbuliev és G. Osman gyógyíthatja- e a prosztatagyulladást lézer terápiával gennyes pyelonephritis által vese expozíció a műtét során, a besugárzás és a medence keresztül nephrostomia használatával laseropuncture.

AG Murzin et al. A nm hullámhosszú lézersugárzás és a 40 mW teljesítmény folyamatos üzemmódban stimulálta a medence hangját és perisztaltikáját. A szerzők felügyelete alatt 58 beteg ureterolithiasis és 49 pyeloectasia beteg volt. A hatás az amplitúdó-modulált lézersugár a reflexzóna kíséri csökkent a fájdalom az ágyéki régióban Prostatitis lézer tónus a medence és a húgyvezeték, kiáramlása csökkentése vese elzárjuk és fokozatos migráció concrement.

OD Nikitin és Yu. Sinishin a vért intravaszkuláris lézer besugárzását alkalmazta a számottevő pyelonephritis terápiájában.

Széles körben használják a He-Ne, és az IR-lézerek a gyulladásos betegségek, a hím reproduktív szervek orchiepididymitis és prostatitisés ezt használjuk a külső és a végbél és Prostatitis lézer húgycső besugárzás. Gyors és perzisztens fájdalomcsillapító hatás, a prosztata reológiai paramétereinek normalizálása, a dysuria megszüntetése, a kopuláló funkció javítása. A gyulladásos folyamat regressziója és a javítás gyorsulása lehetővé tette a betegek kórházi tartózkodásának hosszát kétszerese.

A lokálisan alkalmazott LILI immunstimuláló hatása a lézeres terápia jó klinikai hatását eredményezte genitális herpeszben és a posztoperatív időszakban akut purulens pyelonephritisben szenvedő betegeknél.

Sh Altynbaev és N. Kerimova lézeres terápiát alkalmazott a krónikus prosztatitis komplex kezelésében, csökkent spermatogenezissel.

A szerzők 0,89 mikronos hullámhosszú lézert használtak, Hz ismétlési sebességgel, perc expozícióval sajnos nincs sugárzási teljesítmény.

Kezelés prosztatitis tavanik Rossz krónikus prosztatitis

A rektális besugárzás váltakozik a tünetek, anus és a pénisz napi napos expozíciójával. A szerzők megjegyzik, hogy a közvetlen eredmények rosszabbak, mint a távoliak 2 hónap elteltévelés ezt az utóhatás hatására magyarázzák. LL Reznikov et al. A szerzők a következőképpen magyarázzák meg a cselekvési mechanizmust. Miután Prostatitis lézer első lézeres kezelés munkamenetek parietális betegtájékoztató vaginális folyamat hashártyaizzadmány kemény lerakódásokat rétegekben található közvetlenül a mesothelium, a beszivárgott területek a héj határolja potenciális leukocita tengelyt.

Lézeres terápia kezelésére BPH betegek szövődött gyulladásos betegségek, a húgyvezeték alsó előtt alkalmazott művelet rektális vagy után prostatectomia ágy besugárzás adenoma és retropubicus tér lehetővé tette, hogy csökkentsék a Krónikus prosztatitis gyógyításának esetei előfordulását 2-szer.

  • 18 éves vagyok van prostatitisem
  • A prosztatitis szóda és a víz kezelése
  • Prostatitis and fatigue
  • A prostatitis todikovp kezelése
  • Vér a vizeletben amikor súlyosbítja a prosztatitiset
  • Prostatitis kapucnis
  • Prosztatitisben levágott és nincs eredmény
  • Prostatitis és prosztatarák különbségek

Prostatitis lézer He-Ne lézer bizonyult a felső és alsó húgyúti betegségek kezelésében. Előtti és retrográd besugárzás medence és húgyvezeték nyálkahártya javítja Urodynamics, felbontás uréterszűkület. A lézerterápia ellen és után a baktériumellenes és gyulladáscsökkentő gyógyszerek hatása drámaian megnőtt.

Jelentősen csökkent a relapsusok gyakorisága.

Prostatitis és prosztatarák különbségek éjszakai vizelés férfiaknál

SH Al-Shoukri et al. Az akut fázisban a frekvencia Hz volt, amikor a fájdalom szindróma lecsökkent, 80 Hz-re csökkent. A besugárzás időtartama perc, menetenként foglalkozás.

A szerzők a dysuria csökkenését, a vizeletürítést és a pozitív cisztoszkópikus képet csökkentették. Reznikov et al. A LIL hegek szöveteire kifejtett hatása a hegek fokozatos felszívódását, az enzimatikus reakciók aktiválódása miatti merevségének csökkentését eredményezi. A szerzők besugárzták a húgycső szűkületét a későbbi bougiéval, és szekcióban átjárhatóságot nyertek.

A He-Ne lézer hatása a pénisz fibroplasztikus indukciójára helyi és általános hatást gyakorolt a kortizol és a tesztoszteron koncentrációjának növekedésére Prostatitis lézer vérben. A legjobb hatást a és nm Prostatitis lézer lézersugárzás egymást követő alkalmazásával figyeltük meg.

A legtöbb művet az urológiában és különösen az andrológiai lézeres reflexoterápiában LRT szentelik. Lézeres szúrással a kutatók arra törekedtek, hogy stimulálják a spermatogenezist, javítsák a kopulálási funkciókat, megakadályozzák a cisztalgia dysuria kialakulását, a fájdalomcsillapítást a korai posztoperatív időszakban. Vannak jelentések a lézerterápia használatáról a húgyúti rendellenességek tuberkulózisának kezelésében.

RK Yagafarova és RV Gamazkov a He-Ne lézert lokálisan kitették a genitális területre a férfi nemi genitális tuberkulózisban szenvedő betegeknél.

Különböző technikákat fejlesztettek lézer: külső vagy perkután besugárzással, expozíció akupunktúrás pontok, intrakavitális, intravaszkuláris a vér lézeres besugárzása ILIB. A közelmúltban egyre több szurkoló vett fel perkután szupraventrikuláris lézer besugárzást. Külső vagy perkután expozíció Ha a patológiás folyamat a bőr vagy a nyálkahártya felületi rétegeiben található, akkor az NLLI hatása közvetlenül irányul. Ebben az esetben a mátriximpulzus lézerek felhasználhatók Prostatitis lézer hatásspektrum elfogására egy egyenletesen elosztott sugárzási sűrűséggel.

Ez a technika lehetővé teszi a lézeres terápia hatékonyságának jelentős növelését és a stabilabb hatás elérését. A sugárforrásoknak a test felszínén való eloszlása miatt a fényáramlás a biológiai szövetek nagyobb térfogatát érinti a pontforráshoz képest. Ez biztosítja az energia leghatékonyabb "hitét" a kóros fókuszon, amelynek lokalizációja nem Prostatitis lézer pontos, és a testfelszínhez képest változhat a beteg helyzete térbeli változásakor.

Olvassa el is