Prostatit copchik, Milyen sérülések vagy patológiák jelentenek fájdalmat a dohányzásban?

Prostatit copchik

Anyagok Végbél. Intesztinális diagnosztikai módszerek, ahol közvetlen bél A végbél átmérője különböző módon változik Milyen termékek segítenek a prosztatitisből centiméter. A végbél kezdete a sigmoid-bélből készül, csak a végén végződik egy lyukkal - ez nevű. Tény, hogy az egyenes bél nem közvetlen, mivel két kanyarban van, és a hosszirányú síkban találhatók.

Az első hajlítást Sacralnak hívják. Prostatit copchik a kanyarodás a sacrumra és a hátsó végekre hajlított a konvexitással. A második hajlítót a mellkasnak nevezik, mivel a dudorja előre irányul, és közvetlenül a bél integritását jelenti a farokból.

A végbél osztályai A végbél három különböző részlegre osztható. A legalacsonyabb és keskenyebbnek van a keresztmetszet neve, más szóval, úgynevezett anális csatorna. Ez a csatorna, amely a nyitó funkciót külső anus végzi. Hossza csak mi a prosztatagyulladás és annak tünetei. Az anális csatorna fölött a végbél szélesebb része, hossza centiméterrel rendelkezik, hordozza az ampulla nevét.

A végbél harmadik rekeszét "nadampural" -nak nevezik, összehasonlítva az ampulla ez az osztály kicsi, csak centiméter hosszú. Farkcsont Copchik közvetlenül a végbél után található, és van egy kereszt. Mielőtt a végbél a Prostatit copchik ebben a zónában vannak sérülékeny csatorna ampullák, prosztata mirigy, magbuborékok és természetesen húgyhólyag. A nők ezen a területen vannak méh és hüvely. A rajzokon, lehet, hogy egyértelműen fontolja meg a Prostatit copchik az egyenes belek és a hatóságok közelében.

A végbél védelme Számos védelmi réteg található a végbél falaiban. Amint azt mondtuk, a felső rész ugyanaz a nadampuláris, megbízható védelme a peritoneum - vékony Prostatit copchik nagyon átlátszó film kívül shell. Az anális és ampuláris csatornákat a zsírokból és a szálakból származó megbízható rétegekkel borítják, nem vonatkozik a peritoneumra. A végbélnek középső rétege van, amelyet egy pár izomzat sorozat védi.

Az izomszálak kívül vannak hosszirányúak. És a hosszirányú izomrostok tartalmazzák az azonos összetételű körkörös szálakat, amelyeket belső sphincternek neveznek, azt is nevezik a romantika, és azokat egy kültéri szál veszi körül, hogy a széklet tömege zárva van, és nem volt idő előtt.

Végbél. Intesztinális diagnosztikai módszerek, ahol közvetlen bél

A sphincter szálak megbízhatóan összekapcsolódnak és a körkörös elvhez kapcsolódnak a hátsó áthaladáshoz. Myscly végbél A nyálkahártyát rektális falnak belső falnak nevezik. A nyálkahártya hihetetlenül vékony Prostatit copchik elválasztjuk az izomrétegetől. Ezeknek a szuper-vékony rétegeknek köszönhető, hogy a kötőszövetek izommarkitása alakul ki.

A hámozó henger alakú sejtjei a végbél nyálkahártya membránját képezik. Ők is egy bélmirigyből állnak, és nyálkahártyáknak és üvegezésnek nevezik. Van egy tulajdonuk, hogy kiemelje a titkot a nyálkahártyán.

Úgy tervezték, hogy megakadályozza a sebeket, karcolókat és más károkat a rektális falakon, amikor lovas tömegek vannak. A nyálka a kenőanyagként szolgál a tömegek elrejtésére, amelyek gyorsabban áthaladnak a végbélen.

  • Chlamydia férfiakban - tünetek és kezelés
  • Használja a "technikát a szemekkel szemben" A szemek hajlamosak Felfelé és zárva, ha nagyon közel áll az 5.

A tüszők kis limfoid csomók - a végbélben is. Végbéllemezek Amikor a végbél nem töltődik el rejtőzködő tömegekkel, Vidio Mi a prosztatitis nyálkahártya képes fodrák kialakítására - sokan vannak, és különböző irányokban mennek.

Chlamydia férfiakban - tünetek és kezelés

A végbél két vagy három hajtása az egész, mellette az izmok rétegei, amelyek egy körbe mennek. Van egy csavar formájában, és a végbél ampullájában találhatók. Vannak más olyan hajtások is, amelyek nem állandóak, hosszirányúak és kiegyenesednek, amikor a bél kitöltése. A hátsó átjáró területén a nyálkahártya több hajtogatást képez - 6 és Ezek a hajtások állandóak, úgynevezett Prostatit copchik - anális oszlopok.

A hátsó részen található, és egy gyűrű formájában van. Itt van egy olyan Prostatit copchik, ahol a végbél nyálkahártya a végbélnyílás bőrére való átmenetet képezi. Rectum vérellátó rendszer Annak érdekében, hogy egyértelműen gondolkodjanak-e, hogy az aranyérek fordulnak-e, fontos megérteni, hogy a végbél-vérellátás rendszere hogyan működik. Az a tény, hogy az aranyérkép egy olyan A prosztatitis gyomrában, Prostatit copchik befolyásolja a szublasztott ágyrétegben található véredényeket.

A szerkezetük és a munkájuk Prostatit copchik miatt a személy fájdalmat szenved az ANUS területén. Öt artériát dolgozzon Öt artériák dolgoznak annak érdekében, hogy a véráramlás a végbélbe kerüljön. Inkább nem a belsejében, hanem a szubmucosális rétegbe. Az egyik ilyen artériák nem gőz artéria, a tetején van, és úgynevezett hemorrhoidal.

Ez az artéria az alsó artéria vége, amelyet Mesenternek neveznek. Tehát a hemorrhoidális artéria fontos szerepet játszik - Prostatit copchik véráramlást a végbél hátsó falához hordozza.

Végbél. Intesztinális diagnosztikai módszerek, ahol közvetlen bél

Ezek az ampulla fölött és az ampulla részében található területek már beszéltünk róluk. De vannak 4 több artériák, amelyek vért hordoznak a végbélbe. Párokat hoznak létre. Ezek a párok a jobb és bal oldali, közepén és a végbél alján találhatóak. Végül vannak a profiluk artériáik. Ezek az artériák nem működnek önmagukban - Prostatit copchik az artériák egységes hálózatát, amely harmonikusan dolgozik a testünk javára.

Az artériák függőlegesen és vízszintesen vannak összekapcsolva a végbél falaiban. Vénás végbélrendszer Ez egy nagyon fontos rendszer, amely a vérkiáramlás végbélnyílását biztosítja, a vénákon keresztül.

Vér túlzott a kisebb koszorúból a nagyobb, majd az artériák. Hol van a vénák hálózata a végbélben? Helyének helye egy rétegben van, amelyet szublittynak neveznek már tudunk róla. A legszélesebb végbéli osztály a végső, az artéria és a vénák nem elágaznak a legkisebb kapillárisokhoz, de közvetlenül az úgynevezett anális oszlopokhoz húzódnak. Ebből a végbélben a nyálkahártyák alatt kavicsos testek vannak kialakítva.

A tailbone jellemzői

Ezeket a testületeket barlangoknak is nevezik. Amikor egy személy armorrhoids-t fejleszt, ezek a kavicsos testek, akik megduzzadnak és fájdalmas reflexeket okoznak emberekben, néha elviselhetetlenek. Ilyen a végbél anatómiai jellemzői. Miért fordulnak elő az aranyér a hátsó folyosón? És ez csak duzzanat a Cavernous vagy Clecting testek. Sok legkisebb koszorúval áthatolnak, amelyek olyanok, mint a szőlő klaszterek.

Amikor a vér, a "szőlő" felhalmozódik és növekszik. Körülbelül, hogy a fallus az erekció során megduzzad.

Húzza a fájdalmat a füstölgő férfiakban. Mi a fájdalom a füstölgő férfiakban

És akkor ezeknek a barnás Prostatit copchik falai nem állnak a vér beáramlását, és kitörhetik, károsíthatják, nyújthatnak, és természetesen sokat ártanak. Aztán egy személy panaszkodik a végbélnyílás vérzésével kapcsolatban. Annak érdekében, hogy elkerüljék vagy megállítsák, gyulladásgátló pénzeszközökre van szükség, amely eltávolítja a gyulladásos folyamatot a kavernákban, és ugyanakkor a fájdalom.

Időközben meg kell emlékezni, hogy ha az aranyérek előfordulnak, a hátsó passzól származó vér nem különböztethető meg, hanem alul, mert a cavernous testekben éppen az oxigén felhalmozódása miatt pontosan ilyen. A Cavernous Tel szerepe A szerepük nem csak a baj, amikor az aranyér a test támadásához megy. Prostatit copchik ideig nem tanultak az emberi test orvosok, még mindig nem értették teljes mértékben, hogy milyen szerepet játszanak a kavernák, kivéve a vér felhalmozódását.

Ismeretes, hogy segítenek a sphincternek a keréktömegek tartására, további rögzítő funkcióval.

Antibiotikum makrolidok a prosztatitisből

Cavernous testek, mint például a függelék, úgy néz ki, mint egy rudiment az emberi testben. Még a gyermekeknél is találtak, akik csak születettek, így a testnek szüksége van, talán még azok is, amelyeket még mindig nem találunk.

  • Farkcsont - Radiculitis
  • Hosszú ülés nagyon kárpitozott bútorokon, amelynek eredményeképpen a gerinc rossz helyzetbe kerül.

A végbél idegei A végbélben sok idegvégződés van. A kémek, amelyek a hálózatukat alkotják, ez a paraszimpatikus és szimpatikus idegrendszer szálja. Tehát a természet anatómiai szinten alakult, mert a végbélben számos reflexogén zóna van, és ezeknek a zónáknak a jelzései az agykéregből továbbítják.

Amikor egy fiú vagy lány született, az egyenes belek egy henger, nincs hajlítás, sem ampullák, és a színek nem erősen fejeződnek ki. Az újszülött bébi végbél hossza legfeljebb 6 cm, legalább 5 cm.

Miért fájt a farok? Nem esett, nem találta meg. Miért?

A kisgyermekek anális oszlopai nagyon jól vannak kialakítva. Ampoule befejezi a 8 éves korig.

És akkor a végbél már elhajlik. Amikor a gyermek eléri a 8 évet, nem csak a kanyarok alakulnak ki a végbélben - általában nagyon gyorsan növekedni kezd, hosszabbul és 14 évesnél idősebb lesz, mint háromszor - centiméter. És a végbél serdülőkorának átmérője 3,2 cm és 5, 4 cm között van. Amikor egy személy öregszik, és eléri az éves korát, akkor a végbél többre kiterjed, a kanyarok már nem olyan tisztaek, elveszítik irányukat, és a végbél nyálkahártyája sokkal vékonyabbá válik.

Ugyanakkor a Cavernous Cavernous testek finomak, üresek, így a férfiak és a nők vérzése éves korában nagyon ritka.

legjobb prosztatagyulladás- kezelés

A végbél munkája a toxinok eltávolításához Amikor a végbél működik, az emésztőrendszer egészének munkáját biztosítja. A végbél a toxinok testének felszámolására és a már nem szükséges szükségtelen anyagok felszámolására szolgál. Ha sok szükségtelen salak felhalmozódik a végbélben, akkor ott kell visszavonni őket. És ha a végbél nem működik normálisan, ezek a rothadt és csendes tömegek felhalmozódnak, mérgezik az egész testet.

Miért fájt a farok? Nem esett, nem találta meg. Miért? - Varicose vénák

Ezért annyira fontos, hogy a végbél egészséges legyen, és a felesleges szervezeti anyagok Prostatit copchik saját funkcióit végezte. A végbél statisztikai szerepe A végbél fő szerepe van. Ezek a fő szerepek két. Egy statisztika, a másik dinamikus.

Moknet ország oka. Milyen tanulmányok vannak az orvosoknál a dohányzás fájdalma? Népi kezelések

A végbél statisztikai szerepe azt sugallja, hogy intesztinális ürüléket fog felhalmozni és megtartani őket. Ha a kalória normális, akkor egy egyenletes barna színű. Ez sűrű, a barna árnyalatok változhatnak. Az élelmiszer maradványai között - a bél-epitélium sejtjei a halott baktériumokkal együtt.

Az egészséges személy székletének tömege naponta legfeljebb gramm lesz. Amikor a végbélben lévő carte tömegek halmozódnak fel, szélesebbé válhat, és a végbél hajtása nyálkahártyája elterjedt. A CAL a végbélben tartva az anális Prostatit copchik, mert a hátsó átjáró falai szorosan tömörítik.

Az anális sphincter úgy van kialakítva, hogy biztosítsa, hogy a béltartalom önmagában ne essen ki belőle, és a gázok nem támaszkodtak önkéntelenül.

Sphinteer hatalom Anális sphincter nagyon erős és erős izom. A tudományos tanulmányok bizonyítják, hogy az egészséges személynek van egy sphincter ereje, hogy a béke állapotában eléri az gramm, és ha csökken, akkor maximális tömörítéssel ez az erő grammra emelkedik. Amikor Prostatit copchik személy aggódik az aranyér, vagy a végbél egyéb betegségeinek, azonnal befolyásolja a sphincter erejét. Szinte négyszer gyengébb lesz - a tömörítés ereje csak grammat ér el helyett.

petrezselyem kivágás a prosztatitis

Ezután a béltartalom spontán kiléphet, és ez a leggyakoribb háztartási cselekvésekkel történik - köhögés, squat, nevetés, tüsszentés, Egyszerű gyaloglás.

Olvassa el is