Pisi jelző. Vizeletérzékelő jelzőkészülék, DRI-Sleeper Excel - kildara.hu

pisi jelző

pisi jelző

A legfontosabb ok, amiért ezzel szülőként is foglalkozni kell, hogy ne alakuljon ki a gyerekben frusztráció, kétségbeesés, ne érezze magát egyedül a problémájával. Egy egyszerű reflex nem fejlődött ki, ami a Potty Wet-Stop3 készülék segítségével gyorsan, pár hét alatt megoldható!

Öt hibás vagy káros tanács az éjszakai bepisilés – enuresis nocturna- kezelésére /fórum gyűjtemény/

Az éjszakai bepisilés megszűntetésére, amennyiben más tünetek nem jelentkeznek mellette, jelenleg egyetlen hatékony módszer létezik, az ún. Mivel az első pisi jelző cseppre felébred a gyermek, rögzül benne az az érzet, hogy a vizeletet tartania kell.

pisi jelző

A készülék használatának köszönhetően a gyermekben pár hét alatt kifejlődik az a reflex, hogy vizelési ingernél fel kell ébrednie pavlovi reflex. Ezt követően aztán elmaradnak az éjszakai bepisilések, a gyermek, így az egész család nyugodtan alhat, az éjszakák szárazak maradnak.

A készülék egy riasztó egységből és egy érzékelő szenzorból áll.

A mágneses rögzítő füllel a riasztó modul kényelmesen rögzíthető a pizsamán vagy pólón. A szenzor a pizsama alsó részére vagy az alsóneműre csíptetendő kívülről.

pisi jelző

A riasztás 5 különböző hanggal szólal meg riasztásonként, hogy a gyermek ne szokhasson hozzá a hanghoz. A készüléket tartós elemmel használja, a tölthető elem nem ad le megfelelő feszültséget.

pisi jelző

Elem itt rendelhető : 4db Sony elem Ft Ajánlott termékek.

Olvassa el is