Pca3 teszt, Nyitvatartási idő

Új non-invazív prosztatarák-diagnosztikai eszköz

fertőző prosztatitis kezelés népi

PCA3 prosztatarák diagnosztika A prosztatarák a férfiak negyedik leggyakrabban előforduló rosszindulatú elváltozása hazánkban, évente átlagban új beteget diagnosztizálnak, és évente an halnak meg ebben a betegségben. A jelenlegi gyakorlat az, hogy egy a vérből mérhető prosztata specifikus fehérje PSA és prosztata tapintással történő vizsgálata rectalis digitalis vizsgálat, RDV alapján döntenek a prosztatából történő szövetmintavétel biopszia elvégzéséről.

Fű boligolok a prosztatitisből

Az elvégzett prosztata biopsziák kb. Negatív eredmény esetén akár el is kerülheti a felesleges biopsziával járó kellemetlenséget, fájdalmat illetve komplikációkat, pozitív eredmény esetén a biopszia ugyan nem kerülhető el, de négyszer nagyobb az esélye, hogy nem felesleges.

A PCA3 gén kizárólag prosztata szövetben mutatható ki. A teszt eredménye az ún. Ha a családban volt prosztata rákos megbetegedés, indokolt lehet akár már éves kortól is.

  • PCA3 teszt - Istenhegyi Géndiagnosztika
  • Tabletták a prostatitisből a betűben
  • PCA3 | Lab Tests Online-HU

Amennyiben a vizsgálat pozitív eredménnyel zárul kérje a PCA3 vizsgálat elvégzését. A PCA3 meghatározáshoz válassza az Ön számára legkényelmesebb módot: Keresse fel urológusát és kérje a PCA3 vizsgálatot, ha van mintaszállító csöve ő intézi a továbbiakat, Önnek további teendője nincs.

Omnik a prosztatitis kezelésére

Ha urológusának nincs mintaszállító csöve, jelezze nekünk és eljuttatjuk az Ön vagy az urológusa címére. Térítésmentesen biztosítjuk, 48 órán belül. Ha urológusánál nincs lehetősége elvégeztetni a mintavételt és nincs ideje vagy nem akar mást keresni, a PentaCore Laboratóriumban pca3 teszt elvégeztetheti előre egyeztetett időpontban.

A pontos mintavételi, tárolási és szállítási utasítások megtalálhatók a lenti dokumentumok között. Professzionális ajánlat Megkérem a jelenleg elérhető legspecifikusabb prosztatarák kimutatást, a PCA3 meghatározást ügyfelei részére biztosítani kívánó urológus, onkológus, belgyógyász kollégákat, hogy érdeklődésüket számunkra jelezzék, részükre Partneri pca3 teszt ajánlatot kínálunk.

  1. Pentacorelab - Prosteon - PCA3
  2. Az onkológiai diagnosztika összeállítás kezdőoldala Hazánkban a férfiak rosszindulatú daganatainak több mint 15 százaléka prosztatarák.
  3. Hogy a kezelés prosztatitis
  4. Semmelweis Kft. - Prosztatarák szűrés - PCA3 genetikai teszt

Részletekről a 06 80 69 69 es ingyenesen hívható zöld számunkon érdeklődhet. További információt angol nyelven a www.

  • Genetikai teszt a prosztatarák kimutatására | kildara.hu
  • Ciszta prosztata
  • OTSZ Online - Új non-invazív prosztatarák-diagnosztikai eszköz

Olvassa el is