Gabriella Eld
Gabriella EldÍró - fantasy, emberi sorsok / Colorcom Kiadó
Már gyerekként megálmodtam, hogy író leszek. De azt meg kell hagynunk, hogy az ember sok dolgot eltervez kilencéves korában. Magamat leptem meg a legjobban vele, hogy azóta sem tágítottam az álmom mellől, és végül sikerült elérnem ezt a gyerekkori leghőbb vágyat. Rengeteget olvastam, blogot írtam és regényt, de körülöttem senki nem tudta, hogy alkotok, azt, hogy mifélét, pedig egészen addig nem, amíg az első példányok ki nem jöttek a nyomdából. Teljes egészében egyedül írtam, vélemények és kritikák nélkül, és egyedül kerestem neki kiadót is a „felelős vagy azért, amit megszelídítettél” – elv alapján. 97-ben születtem, tehát egészen fiatalnak mondhatom magam az írótársaim között, amire kimondottan büszke vagyok. Ezzel szeretném arra ösztönözni a korombelieket, hogy merjenek óriási célokat kitűzni maguk elé és főleg merjenek érte harcolni, még ha abszolút elképesztő a cél, akkor is. Két lábon járó motivációs naptár vagyok ebből a szempontból.
Az első nyomtatásban is megjelent könyveim, egy rendhagyó fantasy trilógia részét képezik, ami az Ikercsavar Krónikák névre hallgat. Első része az Emlékek Jordan számára, amit alig tizenhat évesen kezdtem el írni.
Rendkívül hálás vagyok az olvasóimnak, amiért érdeklődnek a történeteim iránt és velem együtt izgulnak a karakterek sorsáért; ez minden írónak elképesztő érzés lehet. Számomra nagyon fontos, hogy szoros kapcsolatot ápoljak velük, amikor csak tehetem, szeretek sort keríteni személyes találkozásokra is. Mind tudjuk: nincs író, olvasó nélkül.