Contact Info

Vhrai 2018-05-22T10:54:59+00:00

Vhrai /alias Szandra/ vagyok. Elég kétlaki életet élek: egy német kisvárosban lakom és dolgozom, de még Magyarországon tanulok. Levelező szakon „gyűröm” a jogi egyetemet. De azt hiszem ennyi elég is a száraz életrajzi tényekből.

Kávé-, kutya- és könyvmániás vagyok. Gondolom az utóbbi nem nagy meglepetés. Mióta megtanultam olvasni, azóta abba se bírom hagyni. Az olvasási válságot szerencsére hírből sem ismerem! Műfajokban „mindenevő” vagyok, de ha nagyon válogatni kell, akkor a fantasy, thriller és horror áll hozzám a legközelebb. Az írók közül számomra Stephen King a favorit, egyszerűen minden stílusban remekműveket alkot.

Internetes platformokon körülbelül három éve kezdtem el a könyvekkel foglalkozni. Akkor költöztem Németországba és az elején nem volt túl sok ismerősöm. Regisztráltam a Molyra, ahol rengeteg jó fej emberrel ismerkedtem meg. Egy éve – akkor még ketten – láttuk elérkezettnek az időt a blog nyitáshoz. Akkor indult el a Libellum. Elég sok minden történt ez idő alatt, így ma már csak egyedül szerkesztem az oldalt.

A Kildarára már korábban felfigyeltem a facebookon, leginkább a könyves felmérés miatt. Igazán azonban Krittának köszönhetem, hogy itt vagyok. Ő hívta fel a figyelmemet, hogy lehetőség van az oldalukhoz jelentkezni bloggerként.

Nagyon örültem a lehetőségnek, annak pedig még jobban, hogy itt lehetek!

Vhrai könyvkritikái hamarosan…