Contact Info

Norina 2018-05-22T10:55:10+00:00

Nori_bloggerina2010-ben elkezdődött valami, valami egészen új! Változások sorozata indult be az életemben. Nem tudtam, mi vár rám. Nem tudtam, mi volt mögöttem, csak azt tudtam, ez innentől más lesz. Hát így is lett, az életem fenekestül felfordult. Bloggerina lettem.

Bár ezt a fogalmat, kb 2014-ben halottam először. Mégis azzá váltam. Hobbi íróvá.

Hogy jobban megismerj: Szeretem a csokoládét! A fehéraranyat! A Pálmafákat! Az óceánt! Az órámat! A pontosságot a munkámban! A bizalmat! A fehér tulipánt! A csipkét dekorációként! Az LGT-t! A retrót! A fotóimat! A sárga Orchideát! A fényképeimet a falamon! A szívmotívumot! A fűzfákat! A hangulatfényeket! Az őszinte embereket (a számuk rettentő kevés)! A telet Angliában, a májust Írországban, a nyarat
Erdélyben, a szeptembert! A Krka vízesést ősszel, Montenegrót a Családommal, Olaszországot a tesómmal. Utazni. Popper Pétert, a Tuti Gimi-t, a napsütést, a repülést, a forró csokit, a sorozatokat, a családomat, a fehér hortenziát, a naplementét, a romantikus-nosztalgikus hangulatot, a kihívásokat, a Balatont körbetekerve, az életemet, az alázatot, az esti beszélgetéseket a Párommal, reggeleket a hétvégén (azon a napon, amikor együtt tudunk lenni 24 órát), a Reisenthel piros pettyes bevásárló kosárkám. Szeretem, hogy 28 éves vagyok, és másként látom már a világot, de főleg: szeretem a hivatásomat: a fotózást és az írást!

A Blogom! ’Love is in the

Szeretek írni, szeretek spontán írni, szeretem írásban megfogalmazni a gondolataimat, szeretek agonizálni, és igenis szeretek blogolni!

Ha nem is lenne értelme, ha senki nem olvasna, akkor is szeretném, mert engem gyerekkoromtól kezdve ez érdekelt, ez az én utam, ami boldoggá tesz, mert az írás örök barát és az is marad, mert az írás sosem hagy el, az írás az én legjobb barátnőm!

Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam, én így beszélgetek önmagammal.

Nornia könyvkritikái