Contact Info

Kritta 2018-05-22T10:55:04+00:00

Kriszti vagyok, a Könyvlelő blogot vezetem, ahol immáron harmadik éve rendszeresen megosztom a könyvekkel kapcsolatos őszinte élményeimet a hozzám hasonló könyvmolyokkal és az olvasás iránt érdeklődőkkel. Szándékosan nem írtam véleményt, hiszen úgy gondolom, hogy inkább élményt szeretnék átadni. Úgy érzem, hogy teszem mindezt őszintén, hiszen azt is bátran leírom, ha valami nem tetszett. Hiszek abban, hogy az olvasókat felesleges becsapni, helyette inkább publikálható formába próbálom önteni a számomra kevésbé élményolvasást jelentő érzéseket is és bízom abban, hogy mindenki el tudja dönteni, hogy szüksége van-e az adott olvasmányra, vagy legalábbis egy kis segítséget tudok nyújtani a döntéséhez.

Az olvasás és én:

Számomra az olvasás szinte gyermekkorom óta lételemem, mivel kiragad a mindennapok szürkeségéből, elrepít egy másik világba, ahol vannak még színek. Remélem, ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül és sok-sok olvasóhoz fogom tudni közelebb hozni ezt az élményt.

Személyes: Nem hivatalosan könyvmoly és gasztroblogger vagyok, emellett anyuka, feleség, aki imádja a családját és a játékokat. Amennyiben marad még szabadidőm, akkor szeretem fotózással, kirándulással és remek, főként szabadtéri programokkal tölteni.

Kedvenc műfajaim: A történelmi romantikus regények és a krimik, de az ifjúsági- és gyermekirodalom is közel áll hozzám.

Miért jelentkeztem a Kildarához?

A Kildarához azért jelentkeztem, mert szeretném támogatni azt a kezdeményezést, hogy olvasni jó dolog és minél többen kézbe merjenek venni egy adott könyvet. Úgy gondolom, hogy a sokszínű értékelések által sokakat olvasásra ösztönözhetünk, ami a mai világban egyre fontosabbá válik, hiszen mindenkinek szüksége van egy kis virtuális detoxra, amihez egy könyv remek utat jelenthet.

Kedvenc idézetem:

“Minden elolvasott könyv egy újabb megélt élet” Sz.V. Lukjanyenko”

Kritta könyvkritikái