Contact Info

Evelin 2018-05-22T10:55:08+00:00

Tóth Evelin vagyok, 20 éves, és már lassan 2 éve könyves blogger. A Pergamenre hányt szavak nevű blogot azért nyitottam, hogy a két kedvenc foglalkozásomat továbbfejlesszem, ezek pedig az írás és az olvasás. Szeretnék segíteni a könyvmolyoknak az olvasnivaló kiválasztásában, őszinte véleményt nyilvánítani ebben a témában, illetve kommunikációt létesíteni egy-egy kötetről vagy sorozatról másokkal. Úgy gondolom, szükség van bloggerekre, akik szívből tudnak ajánlani könyveket, ezzel segítve annak íróját és kiadóját is.

Emellett újságíróként dolgozom a Miskolci Egyetem MEgazin nevű lapjánál, korrektorként az Észak-Magyarország napilapnál, és néha írogatok, pár novellám bekerült néhány antológiába is. Filozófia és kommunikáció szakon tanulok, amit szintén nagyon szeretek.

Minden könyvekkel kapcsolatos kezdeményezést támogatok, így ha mással nem tudok, akkor legalább egy követéssel, likeolással mindig ezek mellett állok. Így találtam rá a Kildara hirdetésére is, ami szerint bloggereket keresnek. Volt bátorságom jelentkezni hozzájuk, mert úgy gondoltam, tényleg tesznek is az ügy érdekében, és nincsenek náluk üres járatok, amikor csak tessék-lássék ténykednek. Szerencsémre felvettek magukhoz, és azóta még több pozitív csalódás ért velük kapcsolatban. Nagyon összetartó, tenni akaró, elkötelezett csoportot ismertem meg személyükben, és már több projektükben is részt vehettem.

Úgy gondolom, pontosan ez kell ahhoz, hogy egy helyre csoportosítsuk a könyvszerető embereket és motiváljuk azokat, akiket még nem szippantott be ez a világ. Most lehet, hogy úgy gondolod, azért mondom mindezt, mert immár csapattag vagyok, pedig nem. Azt vallom, hogy csakis akkor érdemes együttműködni egy csoporttal vagy kiadóval, ha nem várják el, hogy csakis jót írj róluk. Ha ez kimondatlan vagy kimondott kikötésként gátolja a munkád, akkor az hazugság, és én könyvekért cserébe nem terjesztek áljóhíreket. Ez az, amit soha nem is kér tőlem se a Kildara, se az általa megismert kiadók. Éppen ezért a könyves blogger pályafutásom eddigi legnagyobb teljesítményeként könyvelem el azt, hogy végre rátaláltam arra, amit eddig kerestem: egy jó csapatra és támogatókra, akik ugyanazt szeretnék elérni ezzel a munkával, amit én.

Evelin

Evelin könyvkritikái