A Kildara egy kitűnő kezdeményezés, mely közelebb hozza egymáshoz az írókat és az olvasókat.

Egy általunk szabadon választott regény elolvasása fantasztikus élmény. Ahogy kinyitunk egy könyvet, egyben egy képzeletbeli kapun is átlépünk, és egy teljesen más univerzumban találjuk magunkat, melyet a könyv világa képez, ez zár körül minket. Ahhoz, hogy ezt a sok szempontból is izgalmas utazást mindenki megtapasztalhassa, bloggerek is csatlakoztak a csapathoz, akiket az a nemes cél vezérel, hogy minél több ilyen kis mikro-univerzumra kaput nyissanak.

Tesszük ezt játékosan, néhol interjúkkal színezve a kínálatot, hogy a szerzők is közelebb kerüljenek az olvasókhoz, megkönnyítve ezzel a befogadást. Igyekszünk szakmailag korrektek lenni, eredetiek, véleményünk a valóságot tükrözi, nem árnyal, és ami a legfontosabb: őszinte.

Köszönjük a kiadók támogatását, akik látnak bennünk fantáziát, és segítenek abban, hogy minél többen vegyenek kezükbe könyvet.

Reméljük, együttes erővel tényleg sikerül minél szélesebb körben elterjesztenünk az olvasás szeretetét!

Kildara Bloggerei

Christine
ChristineBloggerina - Christine Field Blog
Munkámból adódóan állandóan számítógép előtt ülök – szinte kísértésként –, legjobb gondolataim akkor támadnak, mikor biztos, hogy nem tudom „képernyőre vetni” őket, más dolgom lévén. Bosszantó szitu!
Annie
Annie Bloggerina - Annie mindenes blogja
Te, aki rákattintottál az én kis bemutatkozómra, engedd, hogy megköszönjem, amiért rám pocsékolsz néhány percet az életedből, hogy elolvasd amit most elmesélek magamról, és a könyvekhez való viszonyomról.
Merielle
MerielleBloggerina - GeniusMerielle könyvei
Nagyon korán belecsöppentem a könyvek nyújtotta csodákba, és amint meghallottam, hogy létezik blog, azóta mindig vezetek egyet.
Cetti
CettiBloggerina - Szellemi Csemegék blog
Amikor írok, fontosnak tartom az őszinteséget, azt leírni, amit valóban gondolok, legyen szó könyvről, filmről, koncertől vagy egy új lemezről, a negatív véleményt sem tartom magamban. Időnként ezért kapom másoktól a fejmosást, de én ezt nem bánom, ahány ember, annyi vélemény – nekem ez teljesen elfogadott.
Becca
BeccaBloggerina - Little Red Reading Hood blog
Rebeka vagyok, de ragadjunk csak meg a Becca becézésnél, hisz a matematika tanáromon kívül senki sem hív a teljes nevemen, ő pedig sosem tartozott a kedvenceim közé. De ne kalandozzunk el.
Huszonéves könyvmoly vagyok, lassan másfél éve traktálom az olvasó népet értékeléseimmel, a Little Red Reading Hood blogon.
KockaCica
KockaCica Bloggerina - KockaCica blog
Lassan két éve tevékenykedem, mint bloggerina, és ez idő alatt nem változott a meggyőződésem, miszerint a pozitív érzések kavalkádja révén éljük, vészeljük át a mindennapokat.
Woolfe
WoolfeBloggerina
Mindig szenvedélyemként tekintettem az angol nyelvhasználatra és olvasásra, ezért felvillanyozódva iratkoztam fel az angol irodalom specializációra. Ez életem egyik legmeghatározóbb pillanataként van számon tartva azóta is, ugyanis itt ismerkedtem meg az irodalomelmélet szépségeivel.
Evelin
EvelinBloggerina - Pergamenre hányt szavak blog
Tóth Evelin vagyok, 20 éves, könyves blogger – Pergamenre hányt szavak. Nagyon szeretek írni, de leginkább arról, ami tényleg foglalkoztat. Ezért hoztam létre a blogom, ami könyvekkel és a róluk írt recenzióimmal foglalkozik.
Norina
Norina Bloggerina - Norina utazásai blog
Változások sorozata indult be az életemben. Nem tudtam, mi vár rám. Nem tudtam, mi volt mögöttem, csak azt tudtam, ez innentől más lesz. Hát így is lett, az életem fenekestül felfordult. Bloggerina lettem.
John
JohnBlogger - Hellostories blog
A nevem John és már több mint 13 éve vannak súlyos könyvmoly problémáim. A Harry Potterrel kezdődött minden, és utána megállíthatatlanul magával ragadott az olvasási láz.