Contact Info

Bloggerek 2018-05-22T10:55:10+00:00

A Kildara egy kitűnő kezdeményezés, mely közelebb hozza egymáshoz az írókat és az olvasókat.

Egy általunk szabadon választott regény elolvasása fantasztikus élmény. Ahogy kinyitunk egy könyvet, egyben egy képzeletbeli kapun is átlépünk, és egy teljesen más univerzumban találjuk magunkat, melyet a könyv világa képez, ez zár körül minket. Ahhoz, hogy ezt a sok szempontból is izgalmas utazást mindenki megtapasztalhassa, bloggerek is csatlakoztak a csapathoz, akiket az a nemes cél vezérel.

Tesszük ezt játékosan, interjúkkal színezve, hogy a szerzők is közelebb kerüljenek az olvasóikhoz. Igyekszünk szakmailag korrektek lenni, eredetiek, véleményünk a valóságot tükrözi, nem árnyal, és ami a legfontosabb: őszinte.

Köszönjük a kiadók támogatását, akik látnak bennünk fantáziát, és segítenek abban, hogy minél többen vegyenek kezükbe könyvet.

Kildara Bloggerei

Cetti
CettiBloggerina - Szellemi Csemegék blog
Amikor írok, fontosnak tartom az őszinteséget, azt leírni, amit valóban gondolok, legyen szó könyvről, filmről, koncertől vagy egy új lemezről, a negatív véleményt sem tartom magamban. Időnként ezért kapom másoktól a fejmosást, de én ezt nem bánom, ahány ember, annyi vélemény – nekem ez teljesen elfogadott.
Evelin
EvelinBloggerina - Pergamenre hányt szavak blog
Tóth Evelin vagyok, 20 éves, könyves blogger – Pergamenre hányt szavak. Nagyon szeretek írni, de leginkább arról, ami tényleg foglalkoztat. Ezért hoztam létre a blogom, ami könyvekkel és a róluk írt recenzióimmal foglalkozik.
John
JohnBlogger - Hellostories blog
A nevem John és már több mint 13 éve vannak súlyos könyvmoly problémáim. A Harry Potterrel kezdődött minden, és utána megállíthatatlanul magával ragadott az olvasási láz.
KockaCica
KockaCica Bloggerina - KockaCica blog
Lassan két éve tevékenykedem, mint bloggerina, és ez idő alatt nem változott a meggyőződésem, miszerint a pozitív érzések kavalkádja révén éljük, vészeljük át a mindennapokat.
Kritta
KrittaBloggerina - Könyvlelő blog
Számomra az olvasás szinte gyermekkorom óta lételemem, mivel kiragad a mindennapok szürkeségéből, elrepít egy másik világba, ahol vannak még színek. Remélem, ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül és sok-sok olvasóhoz fogom tudni közelebb hozni ezt az élményt.
Merielle
MerielleBloggerina - GeniusMerielle könyvei
Nagyon korán belecsöppentem a könyvek nyújtotta csodákba, és amint meghallottam, hogy létezik blog, azóta mindig vezetek egyet.
Norina
Norina Bloggerina - Norina utazásai blog
Változások sorozata indult be az életemben. Nem tudtam, mi vár rám. Nem tudtam, mi volt mögöttem, csak azt tudtam, ez innentől más lesz. Hát így is lett, az életem fenekestül felfordult. Bloggerina lettem.
Vhrai
VhraiBloggerina -