Contact Info

MIS – Lovas Bence

Kildara: Honnan ismerhetnek az olvasók? Mivel foglalkozol?

Bence: Ha sok rádiót hallgatnak, esetleg találkozhattak már a The SunCity Rockets nevű zenekarom egyik dalával. Egyébként zenei producer vagyok, így rengeteg háttérmunkában és stúdiózásban veszek részt. Inkább rejtőzködő, YouTube videók leírásában bujkáló figura vagyok.

Kildara: Mit jelent neked az olvasás?

Bence: Annyira sok mindent, hogy nem is tudom, hol kezdjem! Sokan átkozzák az okostelefonokat, de én akárhova utazom, mindig olvasok rajta. Reggel a buszon híreket, egyetemen a jegyzeteimet és igen, szabadidőmben könyveket is. Persze nem zárkózom el az e-bookoktól és a hagyományos könyvektől sem. Mindegyiket olvasom. Rengeteget szakmai tudást olvasás által sajátítottam el (hangmérnöki ismeretek megszerzéséhez nélkülözhetetlen volt!), és az a rengeteg szuper regény, amit elpusztítottam, egyértelműen formálta a gondolkodásmódomat és építette a személyiségemet. Úgy gondolom, az olvasás az egyik leghatékonyabb eszköze, hogy magunkat fejlesszük és folyamatosan következő szintre helyezzük személyiségünket. Az pedig, hogy milyen jó szórakozás és kikapcsolódás, szintén rendkívüli fontosságú. Nagyon nagy örömmel emlékszem vissza azokra az estékre és éjszakákra, amikor nem figyeltem semmire, és hagytam magam belefeledkezni egy szuper regénybe.

Kildara: Melyik könyv volt rád / életedre nagy hatással, és miért?

Bence: Kettőt is mondanék: Philip K. Dick “Dr. Vérdíj” című regénye, mert ez szerettette meg velem egy nagyon-nagyon régi nyaralás alkalmával magát az olvasást, és Tim Ferriss “4 órás munkahét” című könyvét, mert ez vezetett be a vállalkozói gondolkodásmód világába. Mindkét könyv olvasásának emléke beégett az emlékezetembe.

Kildara: Mit olvasol most?

Bence: Kertész Imre – Sorstalanság, mert be kell valljam, eddig még sajnos nem olvastam, és már kifejezetten zavar, hogy nem ismerem a művet.

Köszönjük a válaszokat!
Woolfie

2018-05-22T10:55:15+00:00